135 FARKLI ÜLKEDEN 4 MİLYON DİNLEYİCİYE ULAŞTIK

135 FARKLI ÜLKEDEN 4 MİLYON DİNLEYİCİYE ULAŞTIK

135 FARKLI ÜLKEDEN 4.000.704 DİNLEYİCİYE ULAŞTIK...

01 ocak 2016 - 20 ocak 2022 arasında 135 farklı ülke, 348.241 farklı dinleyici olmak üzere toplamda 4.000.704 kişi tarafından dinlenildik... Gün geçtikçe büyüyor ve dinleyici kitlemizi genişletiyor daha çok ülke ve insana ulaşıyoruz.

Ortya çıkan tablo doğru yolda olduğumuzu ve gün geçtikçe büyüdüğümüzü daha fazla dinleyecimize ulaştığımızı doğruluyor. Bu bizi müthiş duygu ve mutlu ediyor.

Dolayısıyla, çok çalısıp özveri ve uğraşı göstererek daha çok dinleyici ve ülkelere sesimizi ulaştırabilmek için duraklamadan yolumuza devam edeceğiz. Bu çerçevede aldığımız istek ve talepler doğrultusunda yayınlarımızı şekillendiriyor, daha kaliteli hale getirmek için en yeniler, sevilenler ve özlenenlerle Türk müzikleri ile arşivimiz genişleterek 7 gün 24 saat kesintisiz yayınımızı devam ettirme gayreti içerisinde olacağız..

Şimdi olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de zaman zaman istatistik bilgilerimizi sitemiz üzerinden olduğu gibi tüm sosyal medya hesaplarımızdan paylaşarak sevinç ve mutluluğumuz takipcilerimizle paylaşmak diliyoruz.

Desteklerinizle, daha büyük Radyo 70 ailesinde buluşmak üzere. Bizi takipte kalın.

Radyo 70 "Dinlediğinden Fazlasını Hisset..."


 

Paylaş